HTML

B city life - Brüsszel vs Budapest

Néhány éve már Brüsszelben élek. Előtte Budapesten éltem. 2014 nyarán választanom kell, maradjak-e Brüsszelben, vagy menjek haza Budapestre. Ez a blog arról szól, hogy mindennapi élet apró-cseprő dolgaiban melyik város a jobb. Minden témában egy pontot lehet szerezni. A jelenlegi állás: Brüsszel - Budapest 2:1

Friss topikok

Címkék

Archívum

2013.09.24. 11:24 Bcitylife

Random péntek esti partikeresés

brussels-did-you-know-that-20-of-eu-workers-work-at-night-brussels-nightlife-foreigners-work-portraits-eu1.jpg_355x266

Pénteken egy hosszúra nyúlt vacsora és sörözés után próbáltunk valami elfogadható bulit keresni a belvárosban. Bár Brüsszelben vannak igen príma, általában jó előre meghirdetett és nagy tömeget vonzó partik, az nem jellemző, hogy lennének helyek, ahol minden hétvégi estén van buli. Mármint persze az igényesebb helyekről beszélek. Ez azért Budapesten kiszámíthatóbb, vagy lehet, hogy csak jobban ismerem a várost. Ami viszont városismerettől független, az az, hogy Budapesten nem nagyon lehet bemenni egy helyre úgy, hogy ott ne találkozz legalább egy ismerőssel. Nos, Brüsszelben azért még több év után is messze van ettől az ember. Szóval a random esti ténfergés kategóriában Budapest a győzets.

Szólj hozzá!

Címkék: buli


A bejegyzés trackback címe:

https://bcitylife.blog.hu/api/trackback/id/tr955531042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása